Топ коафьорът на звездите Ивайло Колев  в трите поредни сезона

...
Топ коафьорът на звездите Ивайло Колев  в трите поредни сезона
Коментари Харесай

Има ли място за красота по време на COVID-19?

Топ коафьорът на звездите Ивайло Колев   в трите следващи сезона на уеб предаването ни показваше по какъв начин да си вършим сами прическите на най-популярните дами у нас. Наред с това, в забавни и занимателни диалози със своите ВИП посетители, ни разкриваше забавни детайлности към персоналния и професионалния им живот.

Към днешна дата, поради изключителното състояние в страната, салонът на Ивайло отваря порти доста рядко и при избрани условия, а в новото видео на, той споделя по какъв начин се оправя със обстановката и насочва същински трогващо обръщение към всички.

„ Мисля, че се случи нещо, което за нашето потомство като цяло ни се случва за първи път. Не мога да го дефинира като първа, втора, трета, пета или десета международна война, само че е в действителност нещо като война. Война на грипа, война на мисълта, война на сърцата. Аз работя по малко, едвам изляза от у дома, понякога. През другото време си заставам в нас. ”

“Няма да ви споделям какво може да вършиме и какво не. Искам да ви кажа единствено, че в една война се употребяват оръжия и може би нашите оръжия би трябвало да бъдат тъкмо сърцата и хубавите ни мисли, тъй като това нещо ще си излезе, по този начин или другояче, в един миг, само че е хубаво да излезем по-чисти, по-бистри, по-целеустремени, знаейки какво сме изгубили и какво сме намерили “, добавя Ивайло.

Той приключва видеото си с пожеланията да бъдем едно цяло, да бъдем дружно, да бъдем щастливи, да съблюдаваме дисциплината и да използваме това „ оръжие “ по-късно единствено за хубави цели. „ Обичам ви доста, липсвате ми и скоро ще се забележим с усмивка! “
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР